Новости

  • НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ОД СИНДИКАТОТ НА ЕСМ И НА РЕК

    НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ОД СИНДИКАТОТ НА ЕСМ И НА РЕК

    Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, директорот на РЕК Битола, Пеце Матевски, и претавници на Синдикалните организации на АД ЕСМ и на РЕК Битола ги посетија децата од посебните паралелки при ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола и децата згрижени во Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас во Битола. Новогодишните пакетчиња што децата ги добија се порака дека …