СИНДИКАТ НА ИНДУСТРИЈА, ЕНЕРГЕТИКА И РУДАРСТВО НА МАКЕДОНИЈА

НОВОСТИ

Најнови вести...

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ОД СИНДИКАТОТ НА ЕСМ И НА РЕК

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, директорот на РЕК...

Прочитај повеќе

БАРАЊЕ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АД ЕСM

Претседателот на СИЕР, Игор Ѓерасов заедно со Претседателот на ССМ,...

Прочитај повеќе

И З В Е С Т У В А Њ Е

До членовите на Синдикалната организација на АД ЕСМ – Скопје...

Прочитај повеќе