СИНДИКАТ НА ИНДУСТРИЈА, ЕНЕРГЕТИКА И РУДАРСТВО НА МАКЕДОНИЈА

НОВОСТИ

Најнови вести...

Спогодба за продолжување на важноста на колективниот договор

Првите луѓе на АД ЕСМ заедно со генералниот директор Васко...

Прочитај повеќе

Потпишана спогодба за зголемување на платите

На одбележувањето на Денот на рударите во РЕК Битола, генералниот...

Прочитај повеќе